Advies over skibrillen

Je bent op zoek naar een skibril, maar je weet niet precies waar je op moet letten. Geen probleem, wij helpen je graag op weg. Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot skibrillen, zodat je straks de juiste skibril voor jou kiest.

Alle skibrillen
Divider

Cilindrische lens vs. Sferische lens

Type skibril

Een belangrijke keuze in je zoektocht naar een skibril is of je een cilindrische lens of een sferische lens neemt. Wat het verschil tussen deze lenstypen is lees je hier.Wat is het verschil tussen cilindrische en sferische skibrillen?

Categorieën lenzen

Categorie skibrillens

Lenzen van skibrillen zijn verdeeld in 5 categorieën. De weersverwachting op jouw wintersport locatie bepaalt welke categorie lens je nodig hebt. Op deze pagina lees je over lens categoriën, over meekleurende lenzen en over de voordelen van een spiegelende of gepolariseerde lens.

Welke categorie skibril heb je nodig?
Divider

Condensvorming en krassen in je lens voorkomen

Condens in skibril

Niets is zo vervelend als een beslagen skibril op de piste of krassen op je lens tijdens de wintersport. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om condensvorming en krassen te voorkomen. De hulpmiddelen en tips op deze pagina's helpen jou met een condensvrije skibril en een krasloze lens.

Hoe voorkom je condensvorming in je skibril?
Hoe voorkom je krassen op je skibril?

Skibrillen voor brildragers

OTG Skibril

Zie jij echt te weinig op de piste zonder je eigen bril op sterkte en wil of kun jij geen contactlenzen dragen? Daar is een oplossing voor. Op deze pagina vind je de mogelijkheden die je als brildrager hebt bij het zoeken van een skibril.


Welke skibrillen zijn er voor brildragers?
Divider

Eerder bekeken door jou